Promocje
W naszym dziale promocji upolujesz swoje ulubione naturalne produkty w atrakcyjnych cenach! Co miesiąc przygotowujemy dla Was nowe promocje, dlatego by pozostać na bieżąco z aktualną ofertą, warto śledzić naszą stronę i przeglądać nowości!
Mydło marsylskie 125g ALGI MORSKIE masło shea
Mydło marsylskie 125g ALGI MORSKIE masło shea
8,50 zł 7,50 zł
szt.
Mydło marsylskie 125g AMBRA DRZEWNA masło shea
Mydło marsylskie 125g AMBRA DRZEWNA masło shea
8,50 zł 7,50 zł
szt.
Mydło marsylskie 100g ZE ŚLUZEM ŚLIMAKA Foufour
Mydło marsylskie 100g ZE ŚLUZEM ŚLIMAKA Foufour
8,50 zł 7,50 zł
szt.
Mydło marsylskie 125g WERBENA masło shea
Mydło marsylskie 125g WERBENA masło shea
8,50 zł 7,50 zł
szt.
Mydło marsylskie 125g MAK / OPIUM masło shea
Mydło marsylskie 125g MAK / OPIUM masło shea
8,50 zł 7,50 zł
szt.
Mydło marsylskie 125g PACZULA masło shea
Mydło marsylskie 125g PACZULA masło shea
8,50 zł 7,50 zł
szt.
Mydło marsylskie 125g PIŻMO/  MUSC masło shea
Mydło marsylskie 125g PIŻMO/ MUSC masło shea
8,50 zł 7,50 zł
szt.
Mydło marsylskie 125g CYTRYNA masło shea
Mydło marsylskie 125g CYTRYNA masło shea
8,50 zł 7,50 zł
szt.
Mydło marsylskie 125g BAMBUS masło shea
Mydło marsylskie 125g BAMBUS masło shea
8,50 zł 7,50 zł
szt.
Mydło marsylskie 125g KWIAT LOTOSU masło shea
Mydło marsylskie 125g KWIAT LOTOSU masło shea
8,50 zł 7,50 zł
szt.
Mydło marsylskie 125g CZEKOLADA masło shea
Mydło marsylskie 125g CZEKOLADA masło shea
8,50 zł 7,50 zł
szt.
Mydło marsylskie 125g TRUSKAWKA masło shea
Mydło marsylskie 125g TRUSKAWKA masło shea
8,50 zł 7,50 zł
szt.
Mydło marsylskie 125g GUARANA masło shea
Mydło marsylskie 125g GUARANA masło shea
8,50 zł 7,50 zł
szt.

ETJA Olejek eteryczny OREGANO 10ml

ET015-naturalny-olejek-oregano.jpg
  • nowość
Dostępność: dostępny
Wysyłka w: 24 godziny
Cena: 16,90 zł 16.90
ilość szt.
Zyskujesz 16 pkt [?]
dodaj do przechowalni
Ocena: 0
Producent: ETJA
Kod produktu: ET015

Opis

ETJA OLEJEK ETERYCZNY OREGANO 10ml

 

Naturalny olejek oregano pozyskiwany w procesie destylacji parą wodną rośliny libodki pospolitej (Origanum vulgare). Zawiera naturalną koncentrację karwakrolu i tymolu. Posiada liczne właściwości zdrowotne i pielęgnacyjne. Wykazuje szeroki zakres skuteczności w leczeniu górnych dróg oddechowych, ułatwia odkrztuszanie, łagodzi kaszel. Przeciwdziała przeziębieniom i grypie. Dodatkowo korzystnie wpływa na funkcjonowanie systemu trawiennego, pobudzając wydzielanie żółci i łagodząc wzdęcia.

Wykazuje również zdolność łagodzenia bólu mięśni, a także uznawany jest za skuteczny środek na reumatyzm i zwichnięcia. Znajdujące się w nim przeciwutleniacze, przeciwdziałają skutkom występowania wolnych rodników, co jest niezwykle istotne dla zachowania młodego wyglądu. Stosowany w rozcieńczeniu w oleju bazowym stanowi mieszankę na wzmocnienie ukrwienia skóry głowy i porost włosów. Stymuluje naturalne mechanizmy obronne, wzmacniając odporność organizmu. Stosować w rozcieńczeniu!

Dobrze komponuje się z olejkami: olejek Tymiankowy, olejek eukaliptusowy, olejek lawendowy, olejek pomarańczowy, olejek rozmarynowy, olejek jałowcowy, olejek sosnowy, olejek pichtowy ukaliptusowym, cytrynowym, rozmarynowym, lawendowym, sosnowym.

Właściwości:

Przeciwgrzybiczne, antybakteryjne, przeciwwirusowe, łagodzi wzdęcia, stymuluje układ trawienny, łagodzi bóle mięśniowe, wspomaga utratę tkanki tłuszczowej.

 

Sposób użycia:

- Inhalacja - miska z ciepłą woda (parówka), szklanka z ciepłą wodą, inhalator.
- Masaż - 4-5 kropli dodaj do 10-15 ml ulubionego oleju bazowego i wykonuj masaż w własnym zakresie, najlepiej techniką  klasyczną.
- Sauna - 4-6 kropli dodaj do chochli z wodą i polewaj rozgrzane kamienie.
- Kąpiel - 5-7 kropli należy rozcieńczyć w niewielkiej ilości oleju bazowego i dodaj do wanny wypełnionej 1/3 ciepłej wody. Czas kąpieli do 15-20 minut.
- Aromatyzacja powietrza  - kominek zapachowy, dyfuzor, rozpylacz w sprayu.

 

Zalety olejku Etja:

- olejek naturalnego pochodzenia
- skuteczność i bezpieczeństwo terapii
- 100% naturalny


Przeciwwskazania:

Unikać kontaktu z oczami.

Przechowywać w szczelnie zamkniętej butelce z ciemnego szkła w temperaturze pokojowej w miejscu niedostępnym dla dzieci.

 

INCI: origanum vulgare leaf oil

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl